Bejelentés


Mens sana in corpore sano unoa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Üdvözöllek a honlapon!

Aloe Vera Barbadensis Miller
- Álltalános információk -

Az aloe verát ősidők óta használják gyógyításra. Évezredeken átívelő karrierjét annak köszönheti, hogy számtalan betegségre, bőrelváltozásra és emésztőszervi problémára sikeresen alkalmazható. Napjainkban a világ számos országában termesztik, olyan helyeken, ahol az éghajlat alkalmas a szabadföldben való nevelésére. A szukkulens növények közé tartozik.

Leggazdagabb természetes forrása a vitaminoknak, aminosavaknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek. 247 aktív összetevő alkotja, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint.


Az Aloe Vera legfontosabb tulajdonságai:

* immunrendszer regeneráló
* méregteleníti és táplálja a szervezetet
* vértisztító, sebösszehúzó hatású
* gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító
* baktériumellenes, gombaölő, csíraölő
* serkenti és regenerálja a szervrendszereket (vérkeringés, emésztő- és kiválasztó rendszer, nyirokrendszer)
* antioxidáns, véd a rákkeltő szabad gyököktől
* nyirok, emésztés serkentő
* meggyorsítja a gyógyulási folyamatot, (fekély, égési sérülések, fagyásos sérülések esetén),
* serkenti a hámosítást, a bőr regenerációját.
Jellemzése.:

Az aloe vera évelő növény, virágai sárgák. Húsos, pozsgás, lándzsa alakú levelei 50 cm-re is megnőhetnek, az egész növény magassága 120 cm lehet. Kizárólag leveleit használják gyógyászati célokra; a levelek egyes részeit más és más célra hasznosítják. Az a sűrűn folyó, kocsonyás nedv, amivel az Aloe vera-t leginkább azonosítani szokták, a növény leveleinek belső részéből származik. A levél szerkezetében, a legkülső rétegek és e között a kocsonyás rész közötti sárgás, keserű ízű lé szárításával nyerik az aloe latexet (tejnedvet). A kereskedelemben ezt aloe hepatica vagy aloe barbadensis néven hozzák forgalomba. (Utóbbi nem azonos az Aloe barbadensis Mill. nevű fajjal).


Üdvözöljük ! Aloe Vera oldalunkon természetes gyógynövény alapanyagú minőségi termékeket ajánlunk Önnek és családjának, melyek az egészséget és szépséget hivatottak megőrizni.

"...Négy növény van, mely az emberi élet számára elengedhetetlen:
a búza, a szőlő, az oliva és az aloé.
Az első táplál, a második megörvendezteti a szívet, a harmadik
harmóniát szerez, a negyedik egészségessé tesz."
Kolombusz Kristóf


"A legdrágább kincs az egészség"
Az Aloe Vera jótékony hatása végigkisérte az emberiség történelmét. Ókor óta mint a hosszú élet csodaszereként tisztelik és a " gyógynövények királynőjeként " használták, a fiatalság és a szépség, az örök élet szimbolumaként tartották számon. Aloe Vera tulajdonságait mintegy 5000 éve ismerik. A kutatások igazolták, hogy az ősi kínai és indiai kulturák is ismerték és használták. 1862-be fedezték fel előszőr, hogy az ókorban, egy egyiptomi papirusz i.e.1500-ban kb. már írott formában foglalkozik vele. Az egyiptomi királynők testi szépségük fenntartására használták az Aloe Vera nedveit. A görög és a római orvosok tudatosan és nagy gyakorlati tapasztalattal használták fel mint gyógynövényt.


Az Aloe Vera a természet kincse szervezetünk számára !

Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!

Rendszeres használata előnyős a szépségápolásban!
Mintegy 240 féle hatóanyagával az Aloe Vera szinte egyedűlálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különbözö szacharidokat, aminosavat és enzimet.

Az Aloe Verának négy fő tulajdonsága van: gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló. Csökkenti a gyógyszerek mellékhatásait és megerősíti az immunrendszert, miközben segítí a szervezetnek a felhalmozódott mérgeket kiüríteni. Négyszer gyorsabban hatol be a bőrbe, mint a víz, gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban. A benne található spiciális poliszacharid keveréknek köszönhetően elősegítí a bőr külső rétegeiben levő sejtek megujúlását. Csökkenti az öregedési, ráncosodási folyamatot. Az Aloe Vera külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható, mely során kifejti jótékony tulajdonságait.

Testünk öngyógyító képességét az immunrendszer erősítésével segítí helyreállítani, így hosszútávú megelőző hatást gyakorol szervezetünkre. A szervezet szükségletének megfelelően hasznosítja a hatóanyagait.

Az Aloe Vera külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható, mely során kifejti jótékony tulajdonságait:

- fertőzésgátlás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentés ( megöli a baktériumokat, virusokat és gombákat.Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Hírek
kata_flp@yahoo.com

Kedves érdeklödök , elérhetöségeim bövebb informáciokért a következöek: 0766634960 -0723367141 kata_flp -messenger kata_flp skypon

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!